Despre Mine

NUTRITIONIST

Anca Fota

Mă consider o persoană simplă, dar pasionată și dedicată în tot ceea ce fac. Nu știu tot și îmi place să învăț constant lucruri noi. Întotdeauna mi-a plăcut să citesc, să studiez, să experimentez și apoi să-i învăț si pe alții lecțiile pe care le-am învățat.
M-am născut într-o familie modestă de oameni muncitori, dar care m-au încurajat întotdeauna să evoluez mai mult decât au putut ei. Într-o familie de genul acesta, a evolua înseamnă în primul rând, să câstigi mai mulți bani, sperând că acest lucru va rezolva orice problemă din viață.
Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că evoluția înseamnă cu totul si cu totul altceva.
La început am ales să învăț lucrurile pe calea cea grea, prin suferință, eșec, sacrificiu, dar la un moment dat am învățat că îmi pot schimba perspectiva asupra lucrurilor și pot învăța altfel. Nu neapărat mai ușor, dar în orice caz mai eficient și mai benefic.
Din fericire nu am regrete, deși am avut anumite comportamente cu care nu mă mândresc, dar am înțeles că trebuia să trec prin ele pentru a deveni cine sunt astăzi.

Știu că nu sunt perfectă și nu voi fi niciodată, dar știu că mă pot îmbunătăți permanent și știu că ii pot ajuta si pe alții să facă asta.
Misiunea mea este să fiu o sursă de inspirație pentru cei care caută să-și îmbunătățească și mai mult calitatea vieții și, în același timp, sa fiu un ghid în serviciul lor.

Ca si nutriționist, mă preocupă să ajut oamenii să învețe despre sănătatea umană și să-și îmbunătățească permanent calitatea vieții.
Mă străduiesc să nu îmi impun convingerile personale, ci să-i încurajez pe oameni să-și formeze propriile convingeri, potrivite pentru ei, despre ceea ce înseamnă sănătatea și calitatea vieții.
Cred că treaba mea este să servesc tuturor celor care caută răspunsuri, informații, tehnici și metode care să-i ajute să fie sănătoși și fericiți.
Fac acest lucru prin cărțile pe care le scriu, prin cursurile pe care le dezvolt și toate materialele pe care le creez și sunt disponibile pe site-ul meu.

Deci, dacă sunteti în căutarea unor soluții pentru a pierde în greutate, pentru a vă îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții, vă invit să alegeți materialele pe care doriți să le studiați în propriul ritm, în același timp să le puneți în practică și să vă bucurați de rezultate.
Dacă simțiți că aveți nevoie de ceva mai personalizat sau aveți anumite întrebări, nu ezitați să-mi trimiteți un e-mail cu cererile dumneavoastră.
Sunt aici pentru a vă îndruma spre cele mai potrivite soluții pentru dumneavoastră.

Solicită programare

E simplu! Completeaza formularul de mai jos și în maxim 48 ore vei fi contactat pentru stabilirea programării.