Aboneaza-te la Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fi la curent cu toate noutatile despre un stil de viata sanatos.

0

Cos

Cosul tau este momentan gol.

Despre mine

Sunt un om simplu.

M-am nascut la tara, intr-o familie frumoasa de oameni muncitori si cu credinta in Dumnezeu.

Cu siguranta am fost un copil dorit si iubit, dar destul de neascultator fata de asteptarile parintilor mei, asa ca o buna perioada s-au chinuit “sa indrepte” comportamentul meu. Din punctul meu de vedere, nu au avut nici un rezultat, intotdeauna mi-a placut sa fac ce vreau eu si am fost dispusa sa platesc pretul.

De mica mi-a placut sa citesc si ma descurcam si cu cifrele, am invatat bine la scoala si am luat note bune, spre bucuria parintilor mei.

In perioada adolescentei m-am departat mult de cine eram, am terminat facultatea de Management la ASE, in Bucuresti, m-am angajat din timpul facultatii si in scurt timp am ajuns sa am un post destul de bine platit pentru aceea perioada si pentru nevoie mele, in domeniul economic, iar visul parintilor mei era practic indeplinit.

La un moment dat, in viata mea a aparut un punct de cotitura, care m-a facut sa ma opresc din tot ceea ce faceam, sa o iau de la capat si sa incep sa caut ce vreau cu adevarat sa fac. A urmat o perioada de cativa ani de cautari, diverse experiente, ca pana la urma sa ajung practic de unde am plecat, de la MINE.

Mi-am reamintit cine sunt, am redescoperit ce ma pasioneaza, astfel am inceput sa studiez nutritia si intre timp am obtinut si acreditarea de tehnician nutritionist.

Nu sunt atotstiutoare, tocmai de aceea continui sa invat lucruri noi pe care le testez personal inainte de a le transmite mai departe, vorbesc din experienta si nu din carti, iar acest lucru ma reprezinta.

Ca si Nutritionist Personal, de mai bine de cinci ani de zile, ghidez, incurajez si sustin oamenii sa-si imbunatateasca si sa-si mentina sanatatea prin alimentatie, dobandind obiceiuri mai sanatoase, potrivite nevoilor lor.