Expertiză

Expertiză

Dacă nevoia ta actuală este să slăbești un anumit număr de kilograme sau dacă vrei să înveți mai multe despre ce înseamnă un stil de viață sănătos, eu sunt aici să te ajut cu tot ce ai nevoie pentru ați atinge obiectivul dorit.

Încă din adolescență am început să fiu preocupată de sănătatea și frumusețea corpului meu, așa cum înțelegeam eu aceste lucruri atunci. În timp, pe măsură ce am studiat și experimentat tot mai mult, am continuat să îmi adaptez permanent percepțiile asupra ceea ce înseamnă să am un corp sănătos și armonios.

Am avut perioade în care am acumulat kilograme în plus, dar nu prea multe, cumva am reușit să îmi stabilesc o limită peste care să nu trec, iar când ajungeam la greutatea respectivă, mă opream, mă luam la întrebări, găseam cauza, apoi făceam schimbările necesare pentru a reveni la greutatea dorită. Să zicem că la acest capitol am reușit să păstrez un anumit echilibru, dar am avut și eu alte arii ale vieții în care am pierdut controlul total și am permis anumitor obiceiuri dăunătoare să fie prezente în viața mea, iar cand am conștientizat că am nevoie să fac schimbări și singură nu mă descurc, am căutat specialiști care să mă ajute.

Ca și om cu o anumita experiență de viață și trecută prin multe provocări, pe care le-am depăsit cu succes, aș putea să fac o serie de recomandări din mai multe arii ale vieții și poate chiar le voi strecura în materialele pe care le creez, prin poveștile pe care le voi împărtași.

Cu toate acestea, nu îmi place și nu obișnuiesc să ies prea mult în afara competențelor mele profesionale. Oricât de mult studiez și experimentez pentru mine personal, nu cred că voi fi vreodată în măsură să predau în detaliu despre orice subiect.

Așadar, vreau să enunț foarte clar care sunt competentele mele profesionale actuale și cu ce anume pot fi eu de folos, ca și specialist, acum:

  • Am lucrat mai bine de 5 ani ca și nutriționist, cu oameni care doreau să slăbească. Toți cei care au rezonat cu abordarea mea și au fost dispuși să discutăm deschis, să găsim cauza reală a acumulării de kilograme și să facă schimbările profunde necesare, și-au atins obiectivele cu succes;
  • O alta categorie de oameni cu care am lucrat, au fost cei care deși nu aveau kilograme în plus, simțeau totuși că ceva nu fac bine legat de alimențatie. Aveau un program dezordonat, nu aveau energie pentru toate activitățile zilnice, aveau un tranzit intestinal lent, iar unii aveau probleme serioase de constipație. Pe aceștia i-am ajutat să își definească ce înseamnă un stil de viață sănătos pentru ei și ce obiceiuri au nevoie să implementeze pentru a obține asta;
  • Am ajutat, de asemenea, proaspete mămici, să aibă o alimentație echilibrată și sănătoasă în perioada alăptării și în același timp să își redobândească și greutatea normală, dinaintea sarcinii.

Dacă nevoia ta actuală este să slăbești un număr de kilograme, dacă vrei să înveți mai multe despre ce ar însemna un stil de viață sănătos pentru tine și dacă ești pregătit să și pui în practică ceea ce vei descoperi, atunci te invit să achiziționezi și să parcurgi materialele care te interesează și pe care le găsești pe site-ul meu, iar dacă ai întrebări, nu ezita să îmi trimiți un e-mail, îți răspund cu mare drag.

Solicită programare

E simplu! Completeaza formularul de mai jos și în maxim 48 ore vei fi contactat pentru stabilirea programării.