Aboneaza-te la Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fi la curent cu toate noutatile despre un stil de viata sanatos.

0

Cos

Cosul tau este momentan gol.

Test Genetic

Adopta stilul de viata potrivit genotipului tau

Secretul sta in genele tale!

Identificarea si analizarea modelului tau unic de caracteristici genetice pot sustine adaptarea alimentatiei si a stilului de viata personal pentru a fi in concordanta cu necesitatile tale specifice. Rezultatul testului tau genetic este unul din elementele esentiale ce ma va ajuta sa dezvolt un plan personalizat de dieta si exercitii fizice, special pentru tine.

Cercetarile au aratat faptul ca exista o legatura intre ADN si modul in care organismul reactioneaza la alimentatie si la exercitiile fizice. Structura genetica individuala, alaturi de multi alti factori, influenteaza modul in care organismul isi controleaza greutatea.

Ce sunt genele?

O gena este o molecula dintr-un segment de ADN ce contine informatii despre felul in care corpul creeaza fiecare proteina ce sta la baza proceselor vitale. Fiecare gena este formata dintr-o combinatie de patru perechi de baza, care reprezinta codul genetic:

  • Adenina;
  • Timina;
  • Citozina;
  • Guanina.

Fiecare gena are un cod compus din diverse combinatii ale literelor A, T, C si G. Aceste coduri contin informatii care specifica tipul de aminoacid de care este nevoie in fiecare etapa a procesului de creare a proteinelor necesare pentru dezvoltarea si buna functionare a organismului.

ADN-ul fiecaruia contine informatii cu particularitati, iar aceste diferente fac ca fiecare organism sa fie unic. Variatiile genelor sunt modificari ale codului genetic, iar aceste variatii pot determina diferite procese in corp. Variatiile genelor nu reprezinta decat diferente ale formelor genelor prezente in corp, iar fiecare persoana are propriile caracteristici genetice.

Asadar, te invit sa iti faci o programare si sa discutam mai multe despre cum poti face si tu acest test genetic, iar pe baza rezultatului primit eu iti pot creea propriul tau plan de alimentatie si exercitii fizice pentru dobandirea unui stil de viata sanatos si potrivit tie.

Solicita o programare

Campurile marcate cu * sunt obligatorii